vane.jpg (302 bytes)

liitto.jpg (4494 bytes)

Paperi valitsi
Petri Vanhalan
pääsihteeriksi

vi-ne-pi.gif (120 bytes)  Paperiliiton liittotoimikunta on nimennyt liiton talouspäällikkö Petri Vanhalan, 40, liiton uudeksi pääsihteeriksi. Nimitys tuli voimaan lokakuun alussa.

Paperiliiton pääsihteeri Petri Vanhala. Foto: TUULIKKI RAUTIOPääsihteerin paikka avautui, kun Vanhalan edeltäjä Jouko Ahonen, 49, valittiin liiton valtuustossa elokuussa Paperin uudeksi puheenjohtajaksi.

Syyskuussa aloittanut Ahonen peri johtopallin 10 vuotta liittoa johtaneelta Jarmo Lähteenmäeltä, joka siirtyy opintovapaan jälkeen KEY:n johtajaksi Brysseliin.

Uuden toimenkuvansa mukaisesti Vanhalan vastuulle tulee jatkossa myös liiton merkittävä sijoitustoiminta.

Sosialidemokraatti Vanhala on koulutukseltaan hallintonotaari ja työskenteli ennen ay-uraa Uudenmaan verovirastossa. Paperityöläisen arkeen hän tutustui Myllykosken tehtaalla ja toimi siellä myös ay-aktiivina.

Lokakuun alussa liiton talouspäällikkönä aloitti Seija Minervuo. Hän on toiminut tätä ennen talousosaston toimintaryhmän esimiehenä ja liiton kirjanpitäjänä.

Paperin uudeksi tiedotussihteeriksi liittotoimikunta nimitti ensi vuoden alusta Päivi Turtiaisen. Turtiainen toimii nyt liiton 100-vuotishistoriahankkeen tutkimusavustajana.

Paperiliiton johtoryhmän muodostavat kuluvan kuun alusta alkaen Ahonen, Vanhala, Minervuo ja osastopäällikkö Sauli Kovanen.

Palkkatyöläinen 1.10.2003 nro 8/03

hava500.jpg (350 bytes)

Palkkatyöläisen etusivullealkuun

ne339999.gif (51 bytes)

Pt  nro 8/2003

Pt:n 8/03 etusivulle

vn-pa.gif (131 bytes) Pääkirjoitus
vn-pa.gif (131 bytes) Teema
     Globalisaatio
vn-pa.gif (131 bytes) Kolumnit ja pakina
vn-pa.gif (131 bytes) Ajankohtaista
vn-pa.gif (131 bytes) Liittouutiset

Paperi valitsi Vanhalan pääsihteeriksi

vn-pa.gif (131 bytes) Ulkomailta
vn-pa.gif (131 bytes) Nettivinkit